Obnavlja se teren u kompleksu Vujadin Boškov u Novom Sadu; Cena 44,9 miliona dinara

Obnova jednog od pet terena, u sklopu Fudbalskog centra Vujadin Boškov u Veterniku, koštaće oko 44,9 miliona dinara (44.880.000), s PDV-om. Ugovor je zaključen sa novosadskim firmama SKV inženjering, AG institut i Biroom za geodetske poslove Petrović, kao i Lastesaro iz Beograda.

Izvor: Dnevnik

Petak, 29.04.2022.

16:42

Obnavlja se teren u kompleksu Vujadin Boškov u Novom Sadu; Cena 44,9 miliona dinara
Shutterstock/Natee K Jindakum

Investicija će biti realizovana po principu "ključ u ruke", s tim da će projektovanje, nabavka opreme i rekonstrukcija trajati 150 dana (pet meseci).

Planirana rekonstrukcija podrazumeva nabavku i postavljanje veštačke trave, izradu drenažnog sistema ispod površine terena pod veštačkom travom, te drenažnih bunara, kao i noseće konstrukcije za travnati pokrivač. Predviđena je i zamena elektroinstalacija, postavljanje novog osvetljenja - reflektora, ali i zaštitne ograde dužine 370 metara.

U tenderskoj dokumentaciji je navedeno da drenažni sistem, noseća konstrkcija i površina pod veštačkom travom moraju zadovoljiti sve standarde za sportske aktivnosti na otvorenim terenima, kao i FIFA standarde.

Veštačka trava biće postavljena na celom terenu (104x67), s tim da je polje za igru dimenzija 60x98 metara. Oko terena je planirana žičana ograda dužine 370 metara, s dva ulaza, koja će biti visoka šest metara.

Imajući u vidu sve rokove, računajući i vremenski period za uvođenje odabranih projektanata i izvođača u posao, ali i za ishodovanje lokacijskih uslova i građevinske dozvole, teren bi trebalo da bude obnovljen do kraja jeseni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Podeli: