Zbog radova na rekonstrukciji Bulevara: Izmene linija gradskih autobusa

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 8. do 23.decembra privremeno će biti izmenjene trase kretanja autobuskih linija broj 2, 9 i 9A, saopšteno je iz GSP-a.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.12.2022.

14:05

Zbog radova na rekonstrukciji Bulevara: Izmene linija gradskih autobusa
Foto: BalkansCat / Shutterstock.com

Kako prenosi NsHronika, zbog radova na rekonstrukciji kolovoza na Bulevaru Slobodana Jovanovića, od Futoškog puta do Bulevara Jovana Dučića, autobuski saobraćaj na navedenim linijama odvijaće se na sledeći način:

Smer ka Novom naselju: od raskrsnice Futoške ulice i Bulevara Evrope autobusi će skretati desno na Bulevar Evrope, levo u Ulicu Radomira Raše Radujkova do raskrsnice sa Bulevarom Jovana Dučića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer sa Novog naselja: od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića, Bulevara Slobodana Jovanovića i Ulice Radomira Raše Radujkova autobusi će saobraćati pravo Ulicom Radomira Raše Radujkova, skretati desno na Bulevar Evrope, levo u Futošku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase navedenih autobuskih linija koristiće se postojeća stajališta drugih linija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: