Novi Sad - Servisne informacije - B92 Lokal

Obustavljen saobraćaj do juna i jula : Radovi na "Toplani" u Hadži Ruvimovoj i Stevana Hristića u Novom Sadu

Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" Novi Sad, u ponedeljak, 16. maja počinje sa radovima na rekonstrukciji šahta u Hadži Ruvimovoj ulici ispred broja 41.

Izvor: Blic Novi Sad
Podeli
Foto: Shutterstock/Jaromir Chalabala
Foto: Shutterstock/Jaromir Chalabala

Najnovije vesti iz Novog Sada čitajte ovde.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja.

Za vreme izvođenja radova povremeno će biti obustavljan saobraćaj u krajnjoj desnoj kolovoznoj traci u Hadži Ruvimovoj ulici od broja 43 do broja 39 zbog potrebe pristupa građevinske mehanizacije.

Takođe, u zoni radova će biti onemogućeno parkiranje vozila i ukida se deo biciklističke staze. Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 27. juna 2022. godine.

Pomenuto preduzeće danas počinje radove na rekonstrukciji vrelovoda i u bloku ulica Stevana Hristića i Svetozara Ćorovića.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova. Za vreme trajanja radova zabranjuje se saobraćaj u Ulici Stevana Hristića, od Ulice partizanskih baza do broja 20 u Ulici Stevana Hristića. Planirani rok za završetak radova je 16. jul 2022. godine, piše Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.