Za obnovu Almaškog kraja 100,3 miliona dinara

Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici, kojoj je predsedavao predsednik Igor Mirović, izdvojila 100,3 miliona dinara za obnovu Almaškog kraja - graditeljskog nasleđa na osnovu Sporazuma između Pokrajinske vlade i Grada Novog Sada o zajedničkom investiranju i realizaciji investicionih projekata u Almaškom kraju.

Izvor: Tanjug

Sreda, 29.06.2022.

17:45

Za obnovu Almaškog kraja 100,3 miliona dinara
Ilustracija: Shutterstock/Borislav Bajkic

Reč je o objektima u ulicama Ðorđa Jovanovića, Save Vukovića, Zemljane ćuprije, Zlatne grede i Skerlićeve na kojima će se raditi obnova fasada i krovova, navodi se u saopštenju Pokrajinske vlade.

Kako se precizira, za nastavak radova na rekonstrukciji protivpožarne zaštite u Arhivu Vojvodine Pokrajinska vlada obezbedila je 29,98 miliona dinara za novu fazu radova na realizaciji projekta instalacije za automatsku detekciju, signalizaciju i gašenje požara inergenom.

Za Opštu bolnicu u Subotici izdvojeno je ukupno 18 miliona dinara, od toga 15 miliona za agregat sa pratećom opremom za angio-salu i tri miliona za rezervno napajanje magnetne rezonance strujom, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: