U ponedeljak ističe rok

Naučno-tehnološki park Novi Sad (NTP) podsetio je u saopštenju startap timove i kompanije da u ponedeljak 18. oktobra 2021. ističe rok za prijavu za članstvo u NTP-u Novi Sad.

Izvor: Tanjug

Petak, 15.10.2021.

20:21

U ponedeljak ističe rok
Foto: Depositphotos/violetkaipa

Pravo učešća na javni poziv imaju registrovani privredni subjekti i startap kompanije sa registrovanim delatnostima u oblasti razvoja novih inovativnih proizvoda, navodi se u saopštenju.

"Novi Sad ispred Beograda": Ko sve dolazi u srpsku Silicijumsku dolinu?

"Pozivamo sve potencijalne preduzetnike koji imaju ideje za razvoj novih proizvoda, usluga i tehnologija potrebnih tržištu da pošalju svoje prijave i omoguće najkvalitetnije uslove za razvoj i imlementaciju svojih proizvoda", navode iz NTP.

Zgrada NTP je pametna zgrada koja će imati implementiran Building Menagement Systems koji ne samo da kontroliše svu tehniku i elektorniku unutar objekta, već i vodi računa o rasveti, grejanju, hlađenju, ventilaciji, nadzoru, kao i protivpožarnim sistemima.

Svojim radom NTP će razviti programe i usluge prilagođene potrebama kompanija u različitim fazama razvoja, kroz nove inicijative koje podstiču sinergiju tehnologije i biznisa.

"Detalje konkursa i prijavu možete pronaći na sajtu Naučno-tehnološkog parka Novi Sad https://ntpns.rs/javni-poziv-startup-kompanijama/. Za dodatne informacije i pitanja budite slobodni da nas kontaktirate putem mejla: javnipoziv@ntpns.rs", dodaje se.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: