Stiže novogodišnja rasveta: Gde će biti postavljena i koliko će koštati?

Za nabavku opreme za svečano novogodišnje osvetljenje, Grad Novi Sad će izdvojiti 12.500.000 dinara bez PDV-a.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.09.2021.

18:00

Stiže novogodišnja rasveta: Gde će biti postavljena i koliko će koštati?
Ilustracija: Darja Balšiæ

Rasveta koja se potražuje dopuna je i proširenje postojećeg osvetljenja, zaključeno je uvidom u tendersku dokumentaciju. Svetleća dekoracija biće postavljena u Bulevaru oslobođenja, Zmaj Jovinoj i Ulici Modene, kod Železničke stanice i u Miletićevoj ulici. Planirana se i kod Srpskog narodnog pozorišta, Gradske kuće, Dečje bolnice, Urgentnog centra i novosadskog porodilišta "Betanija", prenosi NS uživo.

Za Zmaj Jovinu ulicu planira se 25 ukrasa u obliku sijalica za stabla drveća, dok se za Gradsku kuću nabavlja svetleća oznaka "2022". U Ulici Modene biće postavljena Figura Deda Mraza i praznično svetleće poštansko sanduče , dok će okolinu pozorišta ukrasiti saonice sa LED rasvetom, dve figure irvasa sa LED osvetljenjem, a na stubovima će biti postavljeno 10 svetlećih ukrasa prazničnih motiva.

U Bulevaru oslobođenja nabavlja se sto komada "svetlosnih lančanica" u beloj boji kao dopuna već postojeće dekoracije koja se postavlja na drvored.

U Miletićevoj ulici u planu su dve plavo-bele dekoracije "preko ulice", kao i sedam plavo-belih svetlećih pahulja. Dečju bolnicu treba da ukrasi i trodimenzionalna jelka različitih boja sa svetlećim lampicama i 200 komada ukrasnih kugli. Jelka se nabavlja i za Urgentni centar, dok će pet svetlećih zvezda ukrasiti novosadsko porodilište.

Kružni tok kod Železničke stanice biće ukrašen figurom fontane sa centralnim motivom pahulje koja bi trebalo da bude težine 267 kilograma.

Rok za podnošenje ponuda je 29. septembar, ugovor traje 40 dana, odnosno delovi lampi, sijalica i druga svetleća oprema treba da bude isporučena u tom periodu, navodi se u javnoj nabavci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: