Počele popravke loše izvedenih radova na bazenu Spensa

Na Spensu su, nakon više meseci čekanja, počele popravke loše izvedenih radova na zatvorenom bazenu.

Izvor: B92

Utorak, 08.06.2021.

14:18

Počele popravke loše izvedenih radova na bazenu Spensa
Foto: Bohbeh/Shutterstock

Gradonačelnik Miloš Vučević naveo je da se "otklanjaju propusti na olimpijskom bazenu", odnosno da se skidaju pločice i radi na svemu onome što je loše urađeno, piše 021.

On je dodao da će za nekoliko dana pozvati medije na Spens, kako bi javnosti prikazali šta se radi. Gradonačelnik ranije najavio da je projekcija stručnjaka sa fakulteta da će ove popravke trajati četiri meseca.

Ovi radovi su usledili osam meseci nakon zvaničnog završetka rekonstrukcije.

Početkom januara portal 021 je otkrio da je sanacija loše urađena zbog čega je došlo do prelivanja, kao i do pucanja dna bazena, a popucale su i tribine.

Pojedini izvođači radova su se ogradili od toga što se desilo i posebno formirana komisija Fakulteta tehničkih nauka uradila je tokom februara izveštaj o propustima prilikom sanacije.

Usledile su nedelje čekanja na projekat sanacije koji je uradio FTN, a stigao je početkom maja. Sve do sada čekalo se da firma koja je radila rekonstrukciju, "Max Cor", počne sa popravkama, jer je pristala da to uradi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: