U Novom Sadu tokom vikenda 18 vozača vozilo pod dejstvom alkohola

U periodu od 26. do 28. februara na području Južnobačkog okruga dogodilo se 16 saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri osobe lakše povređene, javila je danas Policijska uprava u Novom Sadu.

Izvor: mojnovisad.com

Ponedeljak, 01.03.2021.

14:50

U Novom Sadu tokom vikenda 18 vozača vozilo pod dejstvom alkohola
Foto: Alex_Alekseev/Shutterstock

U istom intervalu, na području Grada Novog Sada dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri lica zadobila lake telesne povrede, prenosi mojnovisad.com.

Policijska uprava u Novom Sadu je, u navedenom periodu, na području Južnobačkog okruga otkrila i sankcionisala ukupno 1.023 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 60 vozača i 18 vozila, a zadržan je ukupno 21 vozač.

Od 18 vozača zadržanih zbog vožnje pod dejstvom alkohola, dvojica se terete za prekršaj nasilničke vožnje, jer su, u Novom Sadu i Vrbasu, vozili u stanju potpune alkoholisanosti, odnosno sa više od dva promila alkohola u organizmu.

Tri vozača zadržana su zbog sumnje da će nastaviti sa činjenjem prekršaja. Svi zadržani vozači će, uz prekršajne prijave, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: