Rakete stigle na Frušku goru

Danas je u prostorijama Republičkog hidrometeorološkog zavoda, Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo uručio 760 protivgradnih raketa ovoj instituciji.

Izvor: nsuzivo.rs

Petak, 16.04.2021.

12:39

Rakete stigle na Frušku goru
Foto: Ikebana Art-studio/Shutterstock

"Mi se nalazimo u radarskom centru Fruška gora, a povod za današnje nalaženje jeste podrška našem sistemu od strane Vlade APV, odnosno Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, u smislu dodatne količine protivgradnnih raketa", rekao je direktor RHMZ Jugoslav Nikolić.

On je napomenuo da je Vlada APV obezbedila i finansiranje za automatizaciju sistema protivgradne zaštite, prenosi nsuzivo.rs.

"Krajem maja zaključen je ugovor sa Trayal korporacijom o nabavci 760 protivgradnih raketa, koje smo imali priliku danas da uručimo RHMZ-u, ovom prilikom želim posebno da se zahvalim i profesoru Nikoliću i predstavnicima Trayal korporacije", rekao je Čedomir Božić, Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo.

On dodaje da na ovaj način Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu želi da unapredi sistem protivgradne odbrane i da na adekvatan način zaštiti useve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: