Šta se dešava sa strujom u Novom Pazaru?

Zbog ekstremnih vremenskih uslova u Novom Pazaru više od 200 trafostanica ispalo je iz napona. Sve ekipe EPS-a od subote su na terenu, a stigla je i pomoć iz Kraljeva i Jagodine. U ovom trenutku, 99 odsto trafostanica je osposobljeno.

Izvor: B92

Utorak, 29.12.2020.

10:30

Šta se dešava sa strujom u Novom Pazaru?

Grad Novi Pazar je takođe sve svoje resurse stavio na raspolaganje EPS-u. U ovom trenutku, 99 odsto trafostanica je osposobljeno, a radovi na terenu još uvek traju kako bi se sve vratile u napon, navodi se na sajtu Grada.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, predsednica skupštine Anela Šemsović, zamenik gradonačelnika Igor Novović i direktor Direkcije za izgradnju Mujo Šaćirović sastali su se danas sa direktorima ODS-a Draganom Ješićem i EPS-a Novi Pazara Damirom Đekićem povodom prestanka snabdevanja električnom energijom na delu područja Novog Pazara.

Nadležni su izrazili razumevanje za teške uslove u kojima su se građani našli i pozvali na strpljenje. Kako bi što pre došlo do saniranja havarije, EPS je pozvao građane da ekipama omuguće pristup kako bi se raskrčilo rastinje.

Na sastanku je bilo reči i o daljoj saradnji, kako bi se usaglasile potrebe i prioriteti za dalji period i unapredila energetska mreža.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: