Od ponedeljka Novopazarcima na raspolaganju veći broj polazaka u gradsko-prigradskom saobraćaju

Sneg i niske temperature još ne remete red vožnje i sve autobuske linije za sada saobraćaju redovno, kažu iz Sandžaktransa. Zbog početka drugog polugodišta, od ponedeljka se najavljuje veći broj polazaka u svim pravcima gradsko-prigradskog saobraćaja.

Izvor: RTV Novi Pazar

Petak, 15.01.2021.

19:37

Od ponedeljka Novopazarcima na raspolaganju veći broj polazaka u gradsko-prigradskom saobraćaju
Ilustracija: Depositphotos, milangucci

Autobuski saobraćaj odvija se po ustaljenom redu vožnje. Snežne padavine i niske temperature ne utiču na redovnost postojećih autobuskih linija, jer, kako ističe direktor saobraćaja Saladin Karalić, vozila Sandžaktransa imaju kompletnu zimsku optremu, prenosi RTV Novi Pazar.

”Mi se spremimo za zimu još pre zime, u septembru i sad smo potpuno spremni. Spremni smo da vozimo i u visokim planinski predelima. Nemamo problema sa gumama niti sa ostalom opremom”, kaže Karalić.

Intenzivniji gradsko-prigradski saobraćaj najavljuje se od ponedeljka, kada počinje drugo polugodište.

”Od ponedeljka se povećava intenzitet saobraćaja sa 52 na 104 polaska u gradsko-prigradskom saobraćaju. Konsultovali smo se i sa pojedinim direktorima škola tako da smo uskladili prevoz sa potrebama đaka i nastavnika,” rekao je Karalić.

Novo-stare linije tokom školske godine saobraćaće u svim pravcima, u pravcu Belih voda, Šaronja, Vranovine, Trnave, Brđana i slično.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: