Najveći problem sneg i drveće: Kada će građani Novog Pazara opet imati struju?

Direktor novopazarskog Elektrorasa Dragan Ješić rekao je za A1 da će 90 odsto stanovništva u Novom Pazaru i Tutinu večeras imati redovno snabdevanje električnom energijom. On je dodao da im najveći problem pravi sneg i drveće.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.01.2021.

18:54

Najveći problem sneg i drveće:  Kada će građani Novog Pazara opet imati struju?
Foto: Depositphotos, HayDmitriy

"Sve ekipe su na terenu, radimo danonoćno kako bi građani Novog Pazara i Tutina što pre imali redovno snabdevanje električnom energijom. Pored snega i drveće nam pravi velike probleme koje od težine se polomi, padne na provodnike i iste prekine, tako da automatski dođe do pada mreže. Oko 90 odsto stanovništva će večeras opet imati redovno snabdevanje, dok će ostali biti u mraku do kraja sutrašnjeg dana. Grad i prigradski delovi će imati večeras, a sela sutra" , rekao je Ješić.

U popodnevnim časovima u Novom Pazaru bez električne energije bilo je 35 sela sa oko 1400 kupaca, dok je u Tutinu bez napajanja električnom energijom oko 50 sela sa oko 1.900 korisnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: