Politika 0

21.05.2024.

21:12

Strašni snimci: Oluja urušila put, "vodopad" na kolovozu VIDEO

Jako nevreme praćeno neverovatnim gradom veličine jajeta protutnjilo je kroz Užice, Požegu, Loznicu, Ivanjicu i Novi Pazar, a sada su se na društvenim mrežama pojavili i snimci posledica nakon oluje.

Izvor: Blic/Mia Đaković

Strašni snimci: Oluja urušila put, "vodopad" na kolovozu VIDEO
Shutterstock/ND700

Podeli:

Kako se vidi na snimku objavljenom na instagram profilu "192_rs", nakon jake kiše i grada, deo puta se doslovno odvalio, te se automobili jedva kreću na toj deonici.

Ispod snimka samo su se nizali komentari korisnika ove društvene mreže, a ovo su samo neki od njih: "Au jedva prepoznah put", "Vodopad, zašto da ne".

Užice potopljeno

Nevreme koje je pogodilo Užice i okolinu, izazvano velikom količinom kiše i grada, ostavilo je za sobom strašne scene. Kada su se kiša i grad sručili, mnoge ulice su se brzo pretvorile u rečna korita, poplavljena vodom.

Vozači koji su se zatekli na ulicama tokom oluje automobilima su se probijali kroz velike količine vode. Saobraćaj je bio usporen, a pojedini vozači su se sklanjali sa strane.

Pao grad veličine jajeta

"Ledenice su bile veličine oraha, padao je jako i intenzivno. Na mom vozilu je od siline nevremena napuklo čak i vetrobransko staklo. Kako bi sprečili veću katastrofu na vozilu, stali smo na benzinsku pumpu dok oluja ne prođe", rekao je za Rinu jedan od očevidaca.

Još uvek nije poznato da li je ovo nevreme nanelo štetu poljoprivrednim kulturama u ovom kraju, ali sudeći po njegovoj jačini malo je verovatno da je prošlo bez posledica po poljoprivrednike.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

Eksplozije kod Kragujevca

Tim za uništavanje neeksplodiranih ubojnih sredstava u kamenolomu Straževica kod Kragujevca uništio je još jedno neeksplodirano ubojito sredstvo, minobacačku minu 45 mm.

14:36

18.7.2024.

23 h

Društvo

Nove linije preko Pupinovog mosta

Uz autobusku liniju 85, preko Pupinovog mosta u planu je uvođenje još tri autobuske linije, čime bi se kompletna banatska strana Beograda povezala sa Bačkom ulicom u Zemunu.

21:16

17.7.2024.

1 d

Podeli: