Danas Dan žalosti u Novom Pazaru povodom smrti Zukorlića

U Novom pazaru danas će biti Dan žalosti povodom smrti akademika Muamera Zukorlića, potpredsednika Narodne skupštine Republike Srbije i predsednika Stranke pravde i pomirenja, preneo je portal Indeksonlajn.

Izvor: B92

Nedelja, 07.11.2021.

09:03

Danas Dan žalosti u Novom Pazaru povodom smrti Zukorlića
Foto: Igor Dymov/Shutterstock

Predsednik Stranke pravda i pomirenje i bivši glavni muftija Mešihata Islamske zajednice u Srbij Muamer Zukorlić preminuo je iznenada u subotu u Novom Pazaru u 51. godini.

Sahrana akademika, lidera Stranke pravde i pomirenja, i bivšeg predsednika i glavnog muftije Mešihata Islamske zajednice u Srbiji Muamera Zukorlića biće održana danas u selu Orlje kod Tutina.

"Dženaza akademiku muftiji Muameru ef. Zukorliću, koji je preselio na ahiret u subotu 6. novembra 2021. godine, klanjat će se u neđelju, 7. novembra nakon podne namaza u 12.30 časova na Trgu Gazi Isa-bega u Novom Pazaru, a ukop će se obaviti u selu Orlje kod Tutina. Hatar će se obavljati u porodičnoj kući u Orlju", saopšteno je iz Stranke pravde i pomirenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: