Protekla godina najuspešnija - u poslednjih 15 VIDEO

Protekla godina bila je najuspešnija za Međuopštinsku uniju poljoprivrednih proizvođača (MOUPU) Novog Pazara, Sjenice i Tutina.

Izvor: B92, TV Prva

Četvrtak, 20.01.2022.

12:20

Protekla godina najuspešnija - u poslednjih 15 VIDEO
Foto: Printskrin, TV Prva

Održana je i redovna godišnja skupština ove unije i ono što su oni konstatovali jeste da je prošla godina bila najuspešnija za poljoprivredu u ovom kraju - u poslednjih deceniju i po.

Mnogo se radilo na edukaciji, ali i na nabavci opreme, a poljoprivrednici se nadaju da će istim tempom biti nastavljeno i u 2022. godini, s obzirom na to da je Grad ove godine iz budžeta opredelio čak 15 miliona dinara za poljoprivredu.

"Ove godine smo ostvarili najviše dobiti, najviše su dobili poljoprivrednici, priključne traktorske mehanizacije i opreme, koja se na najbolji način koristi, plastenike za plasteničku proizvodnju, crevo za dovod vode, pčelarsku opremu i sve ono što je poljoprivrednicima i trebalo. Od 18 miliona i 876 hiljada, ostalo je još 50 hiljada dinara nepotrošenih", rekao je za TV Prva predsednik MOUPU Ismet Sajtarić.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Podeli: