Novi Pazar - Ekonomija - B92 Lokal

Potpisan ugovor: Novi Pazar čekaju važni radovi u gradskom parku

U Beogradu je juče održan važan sastanak na kom je dogovoreno više stvari koje se tiču projekata u Novom Pazaru.

Izvor: B92.net Novi Pazar
Podeli
Foto: Grad Novi Pazar
Foto: Grad Novi Pazar

Sastanku su prisustvovali državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Enes Buhić, pomoćnik gradonačelnika Ensar Škrijelj, gradski urbanista Suat Ljajić, direktor Turističke organizacije Novi Pazar Dejan Belojica, član kabineta gradskog urbaniste Aladin Zećirović i direktorka Republičkog zavoda za zaštitu spomenika kulture Beograd Dubravka Đukanović sa saradnicom Jovanom Šunjevarić.

Kako se navodi na sajtu Grada Novog Pazara, tom prilikom bilo je reči o izgradnji letnje pozornice, izgradnji parternog uređenja sa česmom i rekonstrukcijom stepeništa u gradskom parku, kao i kompletnom uređenju prostora na mestu gde je nekada bio javni toalet.

Takođe, potpisan je Ugovor za izradu projektno-tehničke dokumentacije i pribavljanje uslova i dozvola za izvođenje radova na prostoru Severne tabije sa kulom Džephanom u gradskom parku.

Uz to, dogovoreno je da naredni sastanak bude u Novom Pazaru, a tema sastanka biće novi projekti koji će biti realizovani u narednom periodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.