Novi Pazar: Postavljene vodovodne cevi

Nakon višednevnih javnih osuda o nefunkcionalnim stubićima u pešačkoj zoni, nadležni su kao prepreku vozilima postavili vodovodne cijevi.

Izvor: snews.rs

Nedelja, 13.06.2021.

15:18

Novi Pazar: Postavljene vodovodne cevi
Foto: Depositphotos/ollirg06

Javno preduzeće za uređenje Grada Novog Pazar je prije dvije godine postavilo potopne stubove radi regulisanja gužvi i nepropisnih prolazaka kroz pješačku zonu, ali osim što su "ukopani", skoro da nisu bili u funkciji.

Građane Novog Pazara je ovaj "projekat" koštao enormnih 43 hiljade eura, što je jednako izgradnji jedne 3-spratne kuće, izgleda drugačije, te iz nje vire vodovodne cijevi, prenosi snews.rs.

Iz javnog preduzeća i lokalne samouprave javnosti nije predočeno, na transparentan način, zbog čega su ovi stubići ovoliko koštali".

Prilikom najave da će biti postavljeni rečeno da je to "evropski sistem"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Podeli: