Rajaner uklonio letove iz Niša za Berlin i Bratislavu

Niskotarifna avio-kompanija Rajaner uklonila je letove iz Niša za Berlin i Bratislavu iz svog rezervacionog sistema - za sada bez zvaničnog saopštenja

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.06.2021.

11:58

Rajaner uklonio letove iz Niša za Berlin i Bratislavu
Foto: EPA/Armando Babani

Avio-kompanija Rajaner koja je ranije najavila ponovo pokretanje redovnog avio saobraćaja na na liniji Niš-Bratislava i Niš-Berlin od novembra odnosno kraja oktobra ove godine, uklonjeni su iz rezervacionog sistema ove kompanije, prenosi flynaissus.com.

Za sada nema na sajtu više nema mogućnosti kupovine karata do ovih destinacija, a zvaničnog saopštenja iz kompanije Rajaner za sada nema.

Podesetimo, kompanija Rajaner je marta prošle godine ukinula letovedo Bratislave bez ikakvog objašnjenja, a u medjuvremenu je najavila i letove do Beča koji se nalazi na samo 80km od glavnog grada Slovačke.

Naš portal stupio je u kontakt sa predstavnicima ove komapnije, ali je do izalska ovog teksta nismo dobili zvaničan odgovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: