Radovi na vodovodnoj mreži na četiri lokacije u Nišu

Ekipe JKP "Naissus" radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

Izvor: B92

Sreda, 20.01.2021.

10:00

Radovi na vodovodnoj mreži na četiri lokacije u Nišu
Foto: M2020/Shutterstock

Ugao ulica Vizantijski bulevar i Romanijske

Voda na ulici, kvar je na hidrantu na uglu ulica Vizantijski bulevar i Romanjske. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Romanijskoj ulici.

Selo Medoševac, ul. Đuke Dinića br.1
Voda na ulici, nužan je iskop u selu Medoševac, u ulici Đuke Dinića, kod broja 1. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Đuke Dinića, prenose Niške vesti.

Novo Selo, ul. Topličkog partizanskog odreda, kod brojeva 63-65
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Topličkog partizanskog odreda, ispred brojeva 63-65, u naselju Novo Selo. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati samo kod pomenutih brojeva.

Ulica Bulevar 12. februar br. 126-128
Voda na trotoaru izbija ispod trafike, nužno je osposobljavanje servisnog ventila u ulici Bulevar 12. februar, kod brojeva 126 – 128. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice 12. februar, u neposrednom okruženju mesta intervencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: