Produženo radno vreme šaltera za izdavanje ličnih dokumenata

Zbog velikog interesovanja građana za izdavanje ličnih dokumenata, produženo je radno vreme šaltera u pojedinim policijskim upravama do 20 sati, navode iz MUP-a. Međutim, iz niške policije kažu da pojedini šalteri u Nišavskom okrugu već rade i do 22 sata, kao i subotom.

Izvor: B92

Subota, 17.07.2021.

11:20

Produženo radno vreme šaltera za izdavanje ličnih dokumenata
Ilustracija: Depositphotos, natanaelginting

Iz niške policije kažu da će zbog povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih dokumenata i oni raditi od 7:30 do 20 sati, a da će neki šalteri raditi i duže.

Tako navode da šalteri u MK “Filip Kljajić” već rade do 22 sata, a subotom od 7:30 do 15:30 sati. U ispostavi “Pantelej”, dodaju, radno vreme upravnih poslova je produženo do 22 sata, prenosi Naisus info.

Iz PU Niš ističu da su na ovim poslovima angažovani i zaposleni iz drugih organizacionih jedinica kako bi građanima izašli u susret.

Napominju da se na području PU Niš rad na šalterima upravnih poslova nesmetano odvija, kao i da se svi primljeni zahtevi odmah obrađuju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: