Krali katalizatore na parkingu

Policija u Nišu rasvetlila je tri teške krađe i tri teške krađe u pokušaju i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, uhapsila M. M. (1993) i D. M. (1985) iz okoline Merošine zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.

Izvor: B92

Subota, 18.09.2021.

12:20

Krali katalizatore na parkingu
Ilustracija: Depositphotos, Jenkins

Sumnja se da su oni, od jula do septembra ove godine, ulazili na parkinge firmi u okolini Niša i ručnom dizalicom podizali parkirane automobile sa kojih su ukrali tri katalizatora, saopštila je policija, prenosi Jugpres.

Takođe, sumnja se da su u istom periodu i na isti način sa još tri automobila pokušali da skinu katalizatore.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni tužilaštvu.

Krađe i po buticima

Takođe, kako navodi pomenuti portal, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu podneće krivičnu prijavu protiv tridesetogodišnje žene iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila šest krivičnih dela krađa.

Sumnja se da je ona, u avgustu i septembru ove godine, iskoristivši nepažnju radnika prodavnica, ukrala raznu robu i kozmetičke proizvode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: