Niš - Ekonomija - B92 Lokal

Pet sala, 750 sedišta: Na proleće novi bioskop u Nišu

Niš će na proleće postati bogatiji za još jedan multipleks bioskop "Cine grand delta planet Niš", koji će ljubiteljima kinematografije i velikog platna pružiti nove mogućnosti doživljaja filmskih ostvarenja.

Izvor: Tanjug Niš
Podeli
Foto: Depositphotos, Syda_Productions
Foto: Depositphotos, Syda_Productions

Naime, najveći grad Južne Srbije postaće sedište najmodernijeg bioskopa, koji je po svom eksterijeru i enterijeru koji su dizajnirali eminentni arhitekti koncipiran po najmodernijim svetskim standardima i performansama prikazivanja ostvarenja filmske industrije.

Bioskop će raspolagati sa pet bioskopskih sala i ukupno 750 sedišta, uređenih u duhu performansi udobnosti poslednje generacije, uz podržavanje najsavremnije tehnologije prikazivanja filma na velikom platnu, koja pruža potpuno novo i nesvakidašnje filmsko iskustvo.

Svaka sala poseduje kožna sedišta, sedišta za parove , takozvana "ljubavna sedišta", dok će filmska ostvarenja posetioci moći da posmatraju na platnu vrhunskog kvaliteta i uz savršen zvuk, koji omogućava prijatnost i maksimalnu prilagođenost oku i sluhu gledaoca, čemu će doprineti i ozvučenje poslednje generacije -Dolby atmos.

Kuriozitet niškoj publici predstavljaće i "novi format" sale o kome će uskoro biti i više reči.

Za sada je sigurno da će se posetiocima omogućiti potpuno nova "vizura" i percepcija doživljaja ostvarenja filmske industrije, što će omogućiti filmsku zabavu provostepenog kvaliteta.

Bioskop "Cine grand Delta planet Niš" posedovaće i prostor za proslavu rođendana, čime se svrstavu u red objekata za celu porodicu u ovom delu Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 75 idi na stranu