Čekali 40 godina: Još dve ulice u Nišu dobiće asfalt

Predstavnici Grada, Gradskih opština i javnih preduzeća, obišli su radove na izgradnji Ulice Save Kovačevića u Medoševcu i radove u Radanskoj ulici u Gradskoj opštini Pantelej. Ulice se rade iz godišnjeg Programa izgradnje.

Izvor: B92

Utorak, 13.07.2021.

08:40

Čekali 40 godina: Još dve ulice u Nišu dobiće asfalt
Ilustracija: bogdanhoda/Shutterstock

U programu izgradnje Direkcije za izgranju grada Niša su i ove dve ulice, i jedna i druga su počele da se rade pre dve nedelje, prenose Niške vesti.

Infrastruktura je bila prioritet, imovinski odnosi su urađeni, a rok za završetak radova je 40 dana. U svim opštinama biće rađene ulice po prioritetu, rekli su predstavnici grada prilikom obilaska ovih ulica.

"Živim ovde 70 godina, i tolika je bila borba za ovu ulicu, svi su obećavali… Kada su došle mašine, svi su se krstili da li je moguće", rekao je jedan od stanovnika Radanske ulice Tomislav Miljković.

Žitelji ovih ulica obraćali su se i svojim gradskim opštinama, ali i kabinetu gradonačelnice. Isticali su da na asfalt čekaju 40 godina.

Predsednica GO Pantelej Nataša Stanković kazala je da se radovi u ulici Radanskoj izvode nakon brojnih inicijativa građana.

"I druge ulice u našoj gradskoj opštini, a ima ih oko 30 asfaltiraće se jedna po jedna. Pre mesec dana je u potpunosti završena Studenička ulica, zatim put između Malče i Knez Sela, popunjavanje udarnih rupa se intenzivno radi. U saradnji sa Direkcijom za izgradnju grada, gde nije mogao da prođe asfalt uradili smo grebani asfalt, tako da zaista mogu da budem zadovoljna načinom kako se grad odnosi prema ovoj opštini", kazala je Stanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: