U Nišu organizovana akcija grupne vakcinacije lovaca VIDEO

U Domu zdravlja u Nišu danas je u saradnji Ministarstva zdravlja Srbije i Lovačkog saveza Srbije organizovana akcija vakcinacije lovaca, a ta akcija će sutra biti nastavljena u Kragujevcu i potom za dva dana u Beogradu i Novom Sadu.

Izvor: Tanjug

Utorak, 11.05.2021.

16:30

U Nišu organizovana akcija grupne vakcinacije lovaca VIDEO
Ilustracija: Viacheslav Lopatin/Shutterstock

Lovačko udruženje u ovom trenutku broji 85.000 članova od kojih su već mnogi vakcinisani, a danas su u Domu zdravlja u Nišu za stotinak njih koji to još nisu učinili na raspolaganju sve četiri vrste vakcina koje postoje u našoj zemlji.

Direktor Doma zdravlja Milorad Jerkan zahvalio je lovcima koji i svojim primerom pokazuju koliki je značaj vakcine u brobi protiv virusa korona.

"Naš državni vrh je na vreme nabavio vakcine i mi imamo vakcina da vakcinišemo dve Srbije", izjavio je doktor Jerkan.

Predsednik Lovačkog udruženja Niš Bratislav Chirković zahvalio je državnom vrhu i predsedniku Aleksandru Vučiću na nabavljenim vakcinama, ističući da je vakcina jedini lek kojim se zajedno može pobediti opaki virus.

Lovački savez Srbije će i u narednom periodu pomagati u borbi protiv kovid-19, kaže Chirković i dodaje da se veliki broj lovaca već vakcinisao s obzirom da pripadaju odgovornoj grupi građana.

Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Zoran Radovanović kaže da su lovci ljudi koji prvenstveno brinu o životinjama, prirodi, a da su danas pokazali da brinu i o svom zdravlju i svim drugim građanima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: