Niš - Društvo - B92 Lokal

Subotom od 10 do 12: Opština Crveni krst otvorila kancelariju za prijem građana

Gradska opština Crveni krst otvorila je kancelariju za prijem građana. Cilj otvaranja ove kancelarije je da se pruži pravna, socijlna i druga pomoć građanima, ali i da se u saradnji sa građanima donose odluke. Kancelarija će biti otvorena svake subote od 10 do 12, a građani mogu da se prijave svakog dana za prijem.

Izvor: Belami.rs Niš
Podeli

Kako bi se pomoglo građanima u rešavanju njihovoih problema, gradska opština Crveni Krst, otvorila je kancelariju za prijem građana. Kancelarija će biti otvorena svake subote od 10 do 12 sati , a građani mogu da se jave svakog dana pozivom na broj 583 – 700 i zakažu prijem.

Kako kažu cilj je da se pomogne građanima, ali da se zajedno sa građanima donose odluke, prenosi Bel Ami. Podršku građanim pružaće zamenik gradske opštine Crveni Krst i narodna poslanica, Jelena Žarić Kovačević.

Predsednik opštine Miroslav Milutinović, istakao je da građani i na ovaj način mogu da prijave nedavne štete od poplava.

Do sada su građani o problemima i predlozima mogli da razgovaraju sa predsednikom opštine, dok će od sada tu ulogu imati predstavnicI ove kancelarije.

Ovo je prva kancelarija za prijem građana ovog tipa u Nišu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 241 idi na stranu