Prvo venčanje na novoj lokaciji: Sudbonosno "da" u Oficirskom domu

Budući supružnici će od sada svoje sudbonosno "da" moći da izgovore u novom prostoru - u prostorijama Oficirskog doma na niškom keju.

Izvor: Niške vesti

Petak, 16.07.2021.

20:40

Prvo venčanje na novoj lokaciji: Sudbonosno
Ilustracija: Depositphotos, friday

Za danas popodne već je zakazana i prva ceremonija venčanja na novoj lokaciji, prenose Niške vesti.

Zbog vraćanja prostora nekadašnje kuće za venčanje vlasnicima, Grad Niš je uredio prostor u sadašnjem Oficirskom domu gde će biti novo mesto za skalapanje brakova u ovom gradu. Uređenje prostora je privedeno kraju i sve je spremno za naredne ceremonije.

Vršilac dužnosti načelnice Uprave za organe grada i građanska stanja Marina Janković kazala je da je ovaj "prostor dosta primereniji, lepši i elegantniji za ovakvu vrstu ceremonije".

"U svoje ime, ali i u ime svih svojih kolega matičara, mogu da kažem da sam izuzetno zadovoljna novim prostorom i uniformama. Nadam se da će i građani uživati. Što se termina tiče, gužva je, ali uvek izađemo u susret mladencima", rekla je koordinator matičar Gradske uprave, Hermina Pejović.

Na godišnjem nivou u gradu Nišu bude sklopljeno između 1.000 i 1.300 brakova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: