Najstarijim Nišlijama podeljen šah i domine da im penzionerski dani bolje prođu

Najstariji sugrađani koji vreme provode u Svetosavkom parku u Nišu, u hladovini venjaka, dobili su od Gradske opštine Medijana garniture šaha i domine, koje su im kako kažu, nedostajale za razbibrigu u penzionerskim danima.

Izvor: Jugmedia

Ponedeljak, 23.05.2022.

15:30

Najstarijim Nišlijama podeljen šah i domine da im penzionerski dani bolje prođu
Foto: Shutterstock/Diego Cervo

Susret predsednika opštine Nebojše Kocića bio je prilika da mnogi od njih iznesu svoje zahteve za bolje ureženje blokovskog prostora i dobiju savet kako je najbolje to učiniti.

Nišku penzioneri upitali su Kocića na koju način je mogće dobiti novčanu pomoć opštine i koji su uslovi za to, zatim hoće li biti letnjih manifestacija i kada će one biti održane.

Kocić je podesetio da je popularne pešurke u niškom parku prošle godine opština renovirala i osvetlila, ali je briga o njima i starih i mladih stalno potrebna. I ovog proleća na njima će biti popravljene oštećene štafne i uvedeno dodatno osvetljenje, prenosi Jugmedia.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: