Niš - Društvo - B92 Lokal

"Letnje igre u komšiluku" povodom obeležavanja opštinske slave

Gradska Opština Pantelej i Udruženje za negovanje tradicije "Višnja" povodom obeležavanja opštinske slave Svetog Pantelejmon organizuju manifestaciju "Letnje igre u komšiluku".

Izvor: Niške vesti Niš
Podeli
Ilustracija: Ana Prego/Shutterstock
Ilustracija: Ana Prego/Shutterstock

Prema rečima organizatora , manifestaciji "Letnje igre u komšiluku" održaće se u nedelju, 8. avgusta, u parkiću u Mavrovskoj ulici sa početkom od 18 sati. Učesnici će imati priliku da se druže, zabave i takmiče kroz razne takmičarske igre (klikeri, razotkrivanje predmeta, pogađanje mete…). Prijava za učešće na igrama je besplatna.

Pravila:

1. Tim se sastoji od 6 članova i čine ga deca od 5 do 15 godina sa predstavnikom iz generacije roditelja ili srodnika;
2. Tim mora imati najmanje 2 člana ženskog pola.

Prijavljeni timovi će imati priliku da se takmiče, jedni protiv drugih, kroz razne zabavne aktivnosti. Za pobednike će biti obezbeđene prigodne nagrade.

Izbor ekipa koje će se takmičiti je do 7. avgusta i biće objavljen na Fejsbuk stranicama i sajtu Udruženja za negovanje tradicije "Višnja" i Gradske Opštine Pantelej, pišu Niške vesti.

Prijava treba da sadrži: ime tima, imena i prezimena učesnika, mesto prebivališta učesnika, datum rođenja učesnika i broj mobilnog telefona kapitena tima.

"Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za fizičke povrede nastale u toku trajanja igara, ali će svakako preduzeti sve adekvatne mere bezbednosti (prisustvo redara)", saopštili su organizatori.

Prijave se mogu poslati na mail: udruzenjevisnja@gmail.com sa naznakom "Letnje igre u komšiluku" ili putem telefona u Udruženju "Višnja" na broj 064/9088960. Krajnji rok za prijavu je subota, 7. avgust, do 16 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.