Kadrovske rotacije na univerzitetu u Nišu

Novi vršilac dužnosti direktora Narodnog univerziteta u Nišu biće Milan Mladenović, koji je obavljao funciju direktora OŠ "Vuk Karadžić", odlučio je danas Odbor za imenovanje.

Izvor: Niške vesti

Sreda, 21.04.2021.

14:20

Kadrovske rotacije na univerzitetu u Nišu
Foto: Depositphotos, Wavebreakmedia

Prema rečima predsednika odbora do ovog imenovanja je došlo zbog toga što je aktuelni vd direktora Narodnog univerziteta Predrag Jelenković podneo ostavku.

"Na sednici Odbora za vd Turističke organizacije Niš imenovana je dr Dragana Petković", potvrdio je Niškim Vestima predsednik Odbora za imenovanje Ivan Jovanović.

Kako Niške Vesti nezvanično saznaju Jelenković je podneo ostavku na mesto Narodnog univerziteta u Nišu jer je kandidat za direktora Studentskog kulturnog centra.

Sve odluke prema rečima Joavnovića donete su jednoglasno i naći će se na narednoj sednici Skupštine grada Niša.

Funkciju direktora SKC potvrdiće Vlada Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Društvo

Evo šta će biti na mestu "Beograd bašte"

Prostor "Beograd bašte", oivičen Bregalničkom, Kajmakčalanskom, Silvija Kranjčevića i Ulicom Svetomira Nikolajevića na Zvezdari, ostaće zelena površina i tu neće biti građena stambena zgrada.

15:52

26.3.2024.

1 d

Podeli: