Manifestacija "Muzički balkoni" u nedelju u Leskovcu: Svi koncerti moći će da se prate i onlajn

U nedelju, 26. septembra Međunarodni kulturni centar Art Lend će organizovati manifestaciju Muzički balkoni Leskovca na kojoj će se, tokom celog dana od 12 do 21 čas, dešavati koncerti različitih izvođača na različitim lokacijama u Leskovcu i okolini.

Izvor: Dnevnik juga

Subota, 25.09.2021.

14:45

Manifestacija
Foto: Alexandru Nika/Shutterstock

Manifestacija Muzički balkoni Leskovca bi trebalo da predstavlja početak povezivanja velikog broja srpskih muzičara različitih muzičkih afiniteta u zajedničke koncerte. Ljubav prema muzici je osnovni lajt motiv ovog projekta, piše portal Dnevnik Juga.

Na različitim lokacijama u Leskovcu i okolini će se tokom celog dana događati koncerti koji ne bi imali stilska muzička ograničenja. Osnovna povezanost je ta što će svi koncerti biti održavani na balkonima i terasama kuća, stanova i zgrada. Mladost Leskovca će se na ovaj način povezati i predstaviti celoj zemlji kao sveopšta muzička reprezentacija Grada kroz onlajn koncerte koji će biti uživo strimovani.

Finalni koncert će biti održan u Leskovcu, na terasi Foto kluba Leskovac u zgradi Leskovačkog kulturnog centra uz učešće mladih solista. Na završnom koncertu će nastupiti gudački kvartet Largo i String art trio. Koncert će biti organizovan za korisnike MNRO Duga iz Leskovca.

Svi koncerti će biti audio i video snimani i onlajn strimovani u realnom vremenu.

Projekat Muzički balkoni Leskovca se realizuje se po projektu uz finansijsku pomoć grada Leskovca.

Svi koncerti se mogu pratiti uživo na Fejsbuk stranici Međunarodnog kulturnog centra Art lend.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: