Leskovac - Ekonomija - B92 Lokal

Leskovački Vodovod obnovio vozni park

Javno komunalno preduzeće Vodovod je nabavkom tri teretna automobila obnovilo svoj vozni park.

Izvor: B92.net Leskovac
Podeli
Foto: Grad Leskovac
Foto: Grad Leskovac

Osnovni cilj nabavke vozila je tehničko jačanje Službe izgradnje, distribucije i održavanje mreže, Službe servisiranja vodomera u mreži kao i Službe kanalizacije, kako bi se obezbedio nesmetan proces rada, navodi se na sajtu grada.

Za nabavku tri polovna vozila marke Citroen C3 Picaso, sa dva sedišta i tovarnim prostorom, izdvojeno je dva miliona i 148 hiljada dinara.

"Javno komunalno preduzeće Vodovod je sebi postavilo jasan cilj - da potrošačima pruži visoko kvalitetne komunalne usluge bržim rešavanjem problema na terenu. Jedan od uslova za efikasno otklanjanje kvarova u samom gradu ali i u razuđenim naseljima na teritoriji grada je unapređenje i obnova postojećeg voznog parka. Nabavljena su tri polovna vozila, a do kraja godine se planira nabavka još dva vozila sličnih karakteristika", rekla je zamenica gradonačelnika Leskovca Ana Janković Stojanović.

Ona je navela da je vozni park sva tri javno komunalna preduzeća u Leskovcu, koji je bio star više decenija, obnovljen ulaganjem od 206,5 miliona dinara.

Direktor JКP Vodovod Staniša Ristić pokazao je stara vozila u čiju je popravku poslednjih godina uloženo preko 900 hiljada dinara i naglasio da je obnova voznog parka bila neophodna.

On je rekao da su dva vozila 2015. i jedno 2017. godište i da je na postupku javne nabavke izabrana auto kuća Bankom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 24 idi na stranu