Grci zainteresovani za ulaganje u Leskovac?

Grčka kompanija "Kometbio", koja se bavi unapređenjem i čišćenjem kanalizacionih sistema, zainteresovana je za saradnju i ulaganje u Leskovac.

Izvor: B92

Utorak, 30.11.2021.

18:01

Grci zainteresovani za ulaganje u Leskovac?
Ilustracija: ASDF_MEDIA/Shutterstock

Vlasnik kompanije Jefimios Karanasiosis je sa saradnicima danas posetio Leskovac, gde se sastao sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem, članom Gradskog veća koji je zadužen za unapređenje i saradnju sa privredom Božidarom Stojiljkovićem i zaposlenima u JKP "Vodovod" koji su zaduženi za tretman otpadnih voda i kanalizacione sisteme, navodi se na zvaničnom sajtu grada Leskovca.

Na sastanku je bilo reči o potencijalnoj saradnji, unapređenju i čišćenju postojeće kanalizacione mreže, ali i trećoj komponenti projekta "Upravljanje otpadnim vodama na teritoriji grada Leskovca" koja će uskoro početi da se realizuje, izgradnja kanalizacione mreže u 16 naseljenih mesta koju finansira Vlada Kraljevine Holandije ukupnim iznosom od osam miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: