Bezbedniji ulaz u grad: Rekonstruiše se nadvožnjak

Prilazi s obe strane nadvožnjaka i sam nadvožnjak prema leskovačkom prigradskom naselju Bobište se rekonstruišu u dužini od 400 metara, za šta je preduzeće Putevi Srbije izdvojilo 6,2 miliona dinara.

Izvor: jugmedia.rs

Utorak, 21.09.2021.

09:07

Bezbedniji ulaz u grad: Rekonstruiše se nadvožnjak
Ilustracija: Tricky_Shark/Shutterstock

Kako je rečeno na pres konferenciji, skida se oštećeni sloj asfalta i postavljaju dva nova, pojačava se konstrukcija i postavljaju ivičnjaci, a nadležni u Leskovcu zadovoljni su brzinom kojom se radi, budući da se saobraćaj odvija bez zastoja, prenosi Jugmedia.

"Ovo je petlja sa koje se ulazi u Leskovac, tako da ćemo sa ovom investicijom dobiti još jedan uređen i bezbedan ulaz u naš grad", rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je podsetio da je pre nekoliko dana sredstvima istog investitora asfaltiran ulaz u Živkovo i još jednom ponovio da je saradnja sa ovim državnim preduzećem - odlična.

Direktor JP "Urbanizam i izgradnja" Novica Nikloić istakao je da će isti takvi radovi biti izvedeni i na deonici od te petlje prema Vranju, ali da se čekaju sve neophodne dozvle od nadležnih ministarstava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: