Na prodaju fabrika i oprema firme iz Leskovca - Početna cena 196,18 miliona

Oglašena je prodaja imovine firme Interlemind iz Leksovca za obradu i presvlačenje metala, koja se sastoji iz tri celine.

Izvor: eKapija

Sreda, 27.04.2022.

15:00

Na prodaju fabrika i oprema firme iz Leskovca - Početna cena 196,18 miliona
Foto: Shutterstock/Freedomz

Prvu celinu čine građevinski objekti: proizvodna hala, postrojenje za otpadne vode, magacin hemijskih proizvoda, kompresorska stanica, trafo stanica, garaža, rezervoar za skladištenje tečnog naftnog gasa, skladište alata i dve portirnice, prenosi eKapija. Od opreme u okviru prve celine, na prodaju su oglašeni i auto dizalica, dve bočne viljuškare, dve čeone viljuškare, motorno vozilo kao i oprema. Početna cena inovine iz prve celine iznosi 139,63 miliona dinara. Drugu celinu čine građevinski objekti, magacin sirovina i radionica za poporavku vozila, kao i oprema i enterijer u magacinu sirovina i oprema u radionici za popravku vozila. Uvtrđena početna cena druge celine iznosi 50,49 miliona dinara. Kad je u pitanju treća celina imovine oglašene za prodaju, nju čine građevinski objekti: isparivačka merno regulaciona stanica uz pripadajuću opremu, gasna stanica, magacin boja i lakova, kao i skladište mulja iz otpadnih voda. Treća celina ponuđena je na prodaju po početnoj ceni od 6,06 miliona dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: