Bazeni odmarališta u Velikoj Kopašnici kod Leskovca otvoreni za kupače 2. jula

Renovirano odmralište u Velikoj Kopšašnici kod Leskovac biće svečano otvoreno 1. jula, a već sutradan biće dostupno kupačima budući da je novi vlasnik ispred ovog odmarališta u borovoj šumi renovirao i dogradio kompleks bazena.

Izvor: Jugmedia

Utorak, 28.06.2022.

13:05

Bazeni odmarališta u Velikoj Kopašnici kod Leskovca otvoreni za kupače 2. jula
Foto: Shutterstock/kudla

Nekadašnje odmaralište leskovačkog "Pinoira", gde su prvaci svake jeseni imali nastavu u prirodi, dugo je bilo zakatančeno, ali je sada obnovljeno i sa novim je sadržajima.

Novi vlanik je ovom kompleksu dao ime "Vila Jana".

Tri bazena su različite veličine i dubine. Najveći je dubok nešto više od dva metra, srednji više od metar, a najmanji 70 centimetara i po tome su slični bazenila u SRC Dubočica u Leskovcu.

Inače, sama vila ima 120 postelja u savremeno opremljenim apartmanima i tu će, kako takođe obećavaju predstavnici vlasnika, moći da se obnovi rekreativna nastava.

Ceo kompleks prostire se na površini oko šest heltara, a u njegovu obnovu uloženo je nekoliko miliona evra, piše Jugmedia.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: