U subotu u Kruševcu jesenja akcija čišćenja grada

U subotu, 9. oktobra, od 8 do 16 sati, radnici Javno-komunalnog preduzeća "Kruševac" sprovešće tradicionalnu jesenju akciju čišćenja grada.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.10.2021.

18:50

U subotu u Kruševcu jesenja akcija čišćenja grada
Ilustracija: Depositphotos, kalinovsky

Građani se pozivaju da ispred svojih dvorišta iznesu kabasti otpad, prenosi TV Jefimija.

Javno-komunalno preduzeće "Kruševac", osim redovnog, svakodnevnog angažovanja na održavanju higijene u gradu i odvoženju smeća na gradskom i seoskom području, tokom godine sprovodi i dva velike akcije čišćenja grada, prolećnu i jesenju. Kruševac se poslednjih godina širi, što automatski znači i više posla za radnike komunalnog preduzeća.

Kao i svake godine, prilikom realizacije velikih akcija čišćenja grada, Javno-komunalnom preduzeću "Kruševac" pomoć pružaju grad Kruševac, Služba mesnih zajednica grada, kao i zaposleni u drugim javnim preduzećima u Kruševcu i pojedinim privatnim firmama, koji u akciji učestvuju kroz ustupljenu mehanizaciju, kamione i skipove, kako bi se što više komunalnog i kabastog otpada sklonilo sa ulica grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: