Kruševac - Kultura - B92 Lokal

Počinje "Mali Joakim": Trajaće do 22. novembra, a evo koje će predstave publika moći da pogleda

Od 15. do 22. novembra u Kruševačkom pozorištu održava se Festival predstava za decu i mlade "Mali Joakim".

Izvor: krusevacgrad.rs Kruševac
Podeli
Foto: VDB Photos/Shutterstock
Foto: VDB Photos/Shutterstock

Kruševačka pozorišna publika moći će da pogleda osam predstava koje konkurišu za nagrade Festivala.

Kruševačko pozorište igra predstavu "Kapetan Džon Piplfoks", koja 15. novembra otvara Festival, preneo je portal "Kruševac grad".

Za utorak (16.11.) je zakazana predstava Kraljevačkog pozorišta "Slavuj i kineski car". U sredu (17.11.) Regionalno pozorište Novi Pazar izvodi "Pepeljugu".

U četvrtak Narodno pozorište Pirot igra predstavu "Milica od pepela" dok je za petak (19.11.) zakazana predstava Pozorišta za decu Kragujevac, pod nazivom "Bambi".

Prvog dana vikenda (20.11) Pozorište "Zoran Radmilović" iz Zaječara izvodi predstavu "Lepotica i zver", dok će u nedelju (21.11) Narodno pozorište iz Leskovca odigrati "Pinokija".

Festival se završava predstavom Šabačkog pozorišta "Čarobni pasulj", koja se, u čast nagrađenih, igra u ponedeljak (22.11).

Sve predstave igraju se u dva termina, od 17 i 19 časova.

"Cena karte za pojedinačne predstave je 200 dinara, a ukoliko se kupi komplet za sve predstave, dobija se popust od 20 odsto. Raspolažemo sa pola kapaciteta sale, svako drugo mesto je slobodno, osim u slučaju kada se radi o porodici te su onda sastavljena sedišta. Maske su obavezne, dezinfekciona sredstva, ali i merenje temperature. Takođe, nema zadržavanja u foaeju", objašnjava Svetlana Đurđević, PR Kruševačkog pozorišta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.