Građevinska sezona u punom jeku; Asfaltiran putni pravac Gari - Cerova FOTO

U jeku građevinske sezone, na teritoriji grada Kruševca, radovi se odvijaju prema planiranoj dinamici i punim intenzitetom.

Izvor: B92

Subota, 05.06.2021.

11:31

Građevinska sezona u punom jeku; Asfaltiran putni pravac Gari - Cerova FOTO
Foto: Grad Kruševac

Gradonačelnica Jasmina Palurović, predsednik Skupštine Predrag Vukićević, zamenik gradonačelnice Aleksandar Jovanović, načelnik Gradske uprave Ivan Anđelić i šef Službe mesnih zajednica Goran Milić, obišli su novoasfaltirani opštinski put Gari – Cerova.

Reč je o deonici u dužini od 1200 metara, širine 5 metara, a nakon završetka asfaltiranja, radi se na sređivanju kanala za odvod vode.

Iz budžeta Grada izdvojeno je preko 16 miliona dinara, a investicija je realizovana preko Ugovora o javno – privatnom partnerstvu sa izvođačem, preduzećem "Tehnogradnja", izjavila je gradonačelnik Jasmina Palurović.
Foto: Grad Kruševac
Inače, aktivnosti se odvijaju nesmetanim kontinuitetom na svim aktivnim gradilištima, pre svega na putevima, ali i drugim infrastrukturnim projektima planiranim za tekuću budžetsku godinu.

I meštani su zadovoljni, potvrdio je predsednik Saveta MZ Gari Goran Milutinović. U ovoj mesnoj zajednici živi i posluje veći broj malih privrednika, tako da će im asfaltiranje olakšati komunikaciju i transport robe. Takođe, ovom deonicom povezuju se dva puta od velikog značaja – Župski i Bruski.

Ovim se zaokružuje završetak infrastrukturnih radova na ovom potezu.
Foto: Grad Kruševac

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: