U Regionalnoj privrednoj komori u Kruševcu okrugli sto o smanjenju rizika od katastofa

U Regionalnoj privrednoj komori u Kruševcu održan je okrugli sto o temi smanjenje rizika od katastofa, koji se realizuje u okviru nacionalnog dijaloga posvećenog ovoj temi.

Izvor: RT Kruševac

Ponedeljak, 21.06.2021.

14:39

U Regionalnoj privrednoj komori u Kruševcu okrugli sto o smanjenju rizika od katastofa
Foto: TinnitusDoll/Shutterstock

Na sastanku Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore Rasinskog okruga predstavljene su smernice, preporuke i iskustva, kao i primeri dobre prakse, a tiču se smanjenju posledica od prirodnih katastofa, elementarnih i ekoloških nepogoda.

O ovoj temi najznajačnije razgovarati sa vlasnicima malih i srednjih preduzeća, naglasio je ovom prilikom državni sekretar u Ministarstvu privrede Zoran Dimitrijević.

Prethodna iskustva, ali i nove, ne samo elementarne, već i sajber katastofe, predstavljaju teškoće u poslovanju, prenosi RT Kruševac.

Razmena iskustava i iznalaženje mogućih rešenja tema su ovog i budućih okruglih stolova, koji je organizovan u saradnji sa Evropskom regionalnom kancelarijom Ujedinjenih nacija za smanjenje rizika od katastofa, Privrednom komorom Srbije, lokalnom samoupravom i privrednicima Rasinskog okruga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Podeli: