Radovi se inteziviraju: U Kruševcu uskoro novi kružni tok

U Kruševcu uskoro novi kružni tok u naselju Rasadnik kod tržnog centra Oaza. Vrednost radova je 25 miliona dinara, sredstva su obezbedjena iz budžeta grada. Na izgradnji su angažovani radnici Kruševacputa. Rok za završetak je 28. jun.

Izvor: RT Kruševac

Utorak, 01.06.2021.

09:34

Radovi se inteziviraju: U Kruševcu uskoro novi kružni tok
Foto: TinnitusDoll/Shutterstock

Intezitet radova na izgradnji nove infrastrukture u Kruševcu, prati predvidjenu dinamiku projektom. Gradjevinska operativa radi punim kapacitetom, tako da su očekivanja da će ove godine biti uloženu u novu infrastrukturu više od milijardu i pest stotina miliona dinara. O aktuelnim gradilištima razgovaramo sa direktorom direkcija za urbanizam i izgradnju, Vojkanom Tutulićem, prenosi Radio televizija Kruševac.

Na seoskom područiju radi se na izgradnji više putnih pravaca, kojim će se sela spojiti sa važnijim saobraćajnicama i državnim putevima, čime će kvalitet života i u selima Kruševca biti znatno bolji. Plan je da se ove godine u novu infrastrukturu uloži više od milijardu i pest stotina miliona dinara iz gradskog i republičkog budžeta, kao i deo iz sredstava donatora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: