Od 1. novembra nov režim parkiranja

Zone naplate parkiranja u ulicama u centru Kragujevca biće izmenjene od 1. novembra, tako što će pojedine ulice iz "1" (žute) zone preći u "0" (crvenu) zonu.

Izvor: B92

Sreda, 27.10.2021.

11:10

Od 1. novembra nov režim parkiranja
Ilustracija: Astrid Gast/Shutterstock

Parkiranje u crvenoj zoni, kao i do sada, ograničeno je na dva sata u kontinuitetu, nakon čega je korisnik u obavezi da napusti zonu parkiranja, prenosi RTV Kragujevac.

Cena započetog sata u crvenoj zoni je nepromenjena i iznosi 55 dinara, odnosno 78 dinara u drugom satu, a uplatćuje se SMS-om na broj 8340.

Od 1. novembra u "0" (crvenoj) zoni su ulice: Milivoja Živanovića, Vladike Nikolaja Velimirovića, Save Kovačevića (ulaz kod brojeva 9 i 11), Milovana Gušića (od Ulice Janka Veselinovića do Karađorđeve), Cetinjska, Cara Lazara, Janka Veselinovića, Kralja Aleksandra I Karađorđevića (od Ulice 27. marta do Cara Lazara).

Od ponedeljka, u "1" (žutoj) zoni biće ulice: Milovana Gušića, od Zmaj Jovine do Ulice Janka Veselinovića i Ulica Kralja Aleksandra I Karađorđevića, od Ulice cara Lazara do Bulevara kraljice Marije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: