Kragujevac: U Masloševu u toku radovi na asfaltiranju puta

U selu Masloševo u okolini Kragujevca u toku su radovi na asfaltiranju puta ukupne dužine od 4,1 kilometara. Sredstva za ove namene u iznosu od 39 miliona dinara izdvojilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Izvor: B92

Sreda, 09.06.2021.

16:15

Kragujevac: U Masloševu u toku radovi na asfaltiranju puta
Foto: Depositphotos/elenathewise

Ekipe Preduzeća za puteve Kragujevac do sada su završile 1,8 kilometara i nastavljaju sa pripremama ostatka dela puta za završni sloj asfalta. Širina puta je tri metra, a rok za završetak radova je 31. jul.

"U ovom trenutku smo na pola posla, odnosno sa 45 odsto realizacije, i prilikom radova nismo imali neke veće probleme i poteškoće, kazao je Vladimir Bjelanović iz PZP Kragujevac."

Inače, po nalogu JP Putevi Srbije, PZP Kragujevac na ovoj teritoriji radi državni put 1B–25 Kragujevac – Topola u dužini od 10,1 km čija je vrednost radova 413 miliona dinara, a rok za završetak je četiri meseca, prenosi infokg.rs.

" Asfaltiranje puta u Masloševu značajno je jer mladima stvara perspektivu da ostanu da žive ovde, a samim tim će i selo nastaviti da živi, kazao je Mirko Perić, član Saveta MZ Masloševo. Drugi važan razlog je to što će našim voćarima omogućiti da se proizvodi lakše izvoze u Evropsku uniju i Rusku federaciju. Isporuka robe će biti na vreme, a poboljšaće se kvalitet pakovanja i usluga, imajući u vidu da kupci traže neometan prilaz i visoke higijenske standarde", pojasnio je Perić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: