Odložen Čolin koncert u Kragujevcu

Koncert pevača Zdravka Čolića, planiran za 19. jun, odlozen je i biće održan 4. septembra u prostoru "Kneževog arsenala" u Kragujevcu, saopštio je danas organizator, promoterska kuća Long plej.

Izvor: Tanjug

Sreda, 09.06.2021.

13:10

Odložen Čolin koncert u Kragujevcu
Foto: Depositphotos/carloscastilla

"Dolazak legendarnog pevača bio je prethodno planiran za 19. jun, ali nažalost taj datum se pokazuje neostvarivim, imajući u vidu najave nadležnih da će tek od 21. juna doći do relaksiranja mera, čime će biti omogućeno održavanje muzičkih događaja sa velikim brojem posetilaca", naveo je Long plej.

Čolićev koncert u Kragujevcu bio je prethodno najavljivan i za 20. jun i 22. avgust prošle godine, pa je zbog pandemije Kovid više puta odlagan, a Long plej sada saopštava da ulaznice sa svim datumima "ostaju važeće i nije ih potrebno menjati".

Long plej je najavio koncert 4. septembra kao "istinski muzičkog spektakl", pošto će Čolić prvi put pevati u kragujevačkom "Kneževom arsenalu", vizuelno jedinstvenom prostoru na otvorenom unutar nekadašnje fabrike municije iz 19. veka, gde se održava Arsenal fest.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: