Pokrenimo start-ap u Kragujevcu: Podrška inovacijama i digitalnoj transformaciji

U petak 16. aprila u 12 časova u prostorijama Biznis inovacionog centra biće održan info dan i prezentacija StarTech programa podrške digitalnoj transformaciji malih i srednjih preduzeća.

Izvor: B92.net

Ponedeljak, 12.04.2021.

14:03

Pokrenimo start-ap u Kragujevcu: Podrška inovacijama i digitalnoj transformaciji
Foto: Depositphotos, AndrewLozovyi

Prezentaciju predstavnika NALED – a i udruženja ENECA zainteresovani mogu da prate i putem livestreama – a na YouTube kanalu NALED – a

U okviru prvog poziva, start–ap timovi, preduzetnici, mikro, mala i srednja preduzeća moći će do 4. juna 2021. godine da konkurišu za grantove u iznosu od 15 000 do 100 000 dolara i sredstva ulože u razvoj inovativnih proizvoda i usluga, osvajanje novih tržišta i otvaranje novih radnih mesta, navodi se na sajtu grada Kragujevca.

Tokom info dana, zainteresovana javnost moći će bolje da se informiše o programu, svim uslovima i nepohodnoj dokumentaciji za učešće. Bespovratnu podršku inovativnim firmama obezbeđuje kompanija Philip Morris International (PMI) a projekat sprovodi NALED u saradnji sa Vladom Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: