Kragujevac: Entuzijazam za razvoj ne jenjava; Plasman poljoprivrednih proizvoda online VIDEO

Umesto prodaje na tezgama zelenih pijaca, sve više poljoprivrednika se odlučuje da do kupaca dođe posredstvom interneta. Na ovaj korak se odlučio i povrtar iz jednog kragujevačkog sela Milija Stevanović. On kaže da se onlajn prodaja pokazala kao dobar alat, ali da je problem uskladiti rad u plasteniku i komunikaciju sa kupcima.

Izvor: B92

Sreda, 14.04.2021.

19:13

Kragujevac: Entuzijazam za razvoj ne jenjava; Plasman poljoprivrednih proizvoda online VIDEO
Foto: TV Prva printscreen

Vreme pandemije nametnulo je i neka nova pravila, a jedno od njih je i plasman poljoprivrednih proizvoda na internetu. Zbog toga što pijace jedno vreme tokom prošle godine nisu radile, povrtar iz Donjih Komarica nadomak Kragujevca, Milija Stevanović našao se u grupi onih koji su se opredelili za onlajn prodaju svojih proizvode.

"Mi smo nepoverljiv narod u principu prema svemu, tako isto i prema ovakvoj vrsti prodaje. Imao sam priličnu prodaju prošle godine na taj način. Svaki početak je težak, nismo mi još na tom nivou svesti da je ovako sigurnije i lakše kupiti proizvod", rekao je Milija Stevanović, povrtar iz Donjih Komarica.

Miliji nije bio problem da savlada rad na računaru i privikne se na nove metode prodaje.

Entuzijazam za razvoj ovog vida plasmana poljoprivrednih proizvoda ne jenjava. Uprkos tome, neke stranice za onlajn prodaju su postale neaktivne, ali oni uporniji poljoprivrednici opstaju u nameri da i na ovaj način dođu do kupaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: