Hotel "Šumadija" ponuđen na prodaju

Hotel Šumadija u Rači, čija površina je oko 2.400 kvadratnih metara, ponuđen je na prodaju u postupku stečaja istoimenog preduzeća za ugostiteljstvo i trgovinu, objavio je danas stečajni upravnik.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 21.01.2021.

10:19

Hotel
Foto: Depositphotos, kalinovsky

Objekat u Karađorđevoj ulici, koji pored podruma i prizemlja ima i dva sprata, u svom sastavu sadrži i neuknjiženu površinu od 1.200 m2.

Zainteresovanima je ponuđena za 4,9 miliona dinara samoposluga od 105 m2, knjižara od 52 m2 za 2,4 miliona dinara, te stanovi, magacin, manji poslovni prostor i oprema.

Imovina račanske Šumadije prodaje se odvojeno javnim nadmetanjem koje je zakazano za 22. februar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Društvo

Evo šta će biti na mestu "Beograd bašte"

Prostor "Beograd bašte", oivičen Bregalničkom, Kajmakčalanskom, Silvija Kranjčevića i Ulicom Svetomira Nikolajevića na Zvezdari, ostaće zelena površina i tu neće biti građena stambena zgrada.

15:52

26.3.2024.

1 d

Podeli: