Gradonačelnik u poseti uspešnoj kompaniji: "Grad da bude oslonac kragujevačkoj privredi"

Seriju poseta privrednicima gradonačelnik Nikola Dašić nastavio je obilaskom kompanije Nikom doo, kako bi se, piše na sajtu grada, detaljno upoznao sa preduzećem koje uspešno posluje na teritoriji grada Kragujevca već 30 godina.

Izvor: Glas Šumadije

Petak, 19.02.2021.

21:59

Gradonačelnik u poseti uspešnoj kompaniji:
Foto: Shutterstock/AirMedia

Preduzeće Nikom doo osnovano je 1991. godine kao spoljno trgovinska firma koja u okviru svog poslovanja ima 137 različitih programa i preko 27.000 pozicija. Trenutno broji više od 130 zaposlenih, prenosi Glas Šumadije.

Prilikom razgovora sa predstavnicima ove kragujevačke kompanije gradonačelnik Dašić je istakao da lokalna samouprava grada Kragujevca želi da unapredi odnos sa privrednicima te čini sve što može da pojednostavi procedure sa kojima se susreću prilikom poslovanja.

"Kompanije kao što je Nikom, izvorna kragujevačka firma, znatno utiču na privrednu sliku Grada. Jako je bitno za nas da imamo što više razvijenih kompanija koje će zapošljavati Kragujevčane i na taj način puniti budžet grada Kragujevca, kako bi grad mogao da pruža bolje servise svojim građanima. Nama su privrednici najbitniji i na Gradu je da bude taj koji će, ne samo pomoći već i inicirati dalji razvoj i biti podrška i oslonac kragujevačkoj privredi", istakao je Nikola Dašić, gradonačelnik Kragujevca.

Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda, preduzeće Nikom uspostavilo je dobru saradnju sa poslovnim partnerima iz zemlje i iz inostranstva. Formirane su i dve ćerke firme, koje su, kako je rekao direktor Nikola Nikolić, nasledile respektabilan imidž koji Nikom uspešno neguje sve ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: