Zatvara se Zastavina kovid ambulanta: Epidemiološka situacija stabilizovana

Na osnovu aktuelne epidemiološke situacije, odnosno smanjenja broja uzorkovanih pacijenata na dnevnom nivou, Štab za vanredne situacije, na danas održanoj sednici, naložio je zatvaranje kovid ambulante u Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika – Zastava od petka, 30. aprila.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.04.2021.

14:36

Zatvara se Zastavina kovid ambulanta: Epidemiološka situacija stabilizovana
Foto: Depositphotos/vilevi

Takođe, sutra prestaje sa radom i privremena kovid bolnica „Sajam“, s obzirom na to da je epidemiološka situacija na teritoriji grada Kragujevca i opštinama Šumadijskog upravnog okruga stabilizovana, prenosi infokg.rs.

U skladu sa merama Kriznog štaba Vlade Srbije, Štab je naložio inspekcijskim službama, da u saradnji sa republičkim organima, nastave sa kontrolom poštovanja protivepidemijskih mera.

U skladu sa preporukama Vlade Srbije i Ministarstva zdravlja odlukom Štaba za vanredne situacije nalaže se Domu zdravlja Kragujevac nastavak masovne imunizacije u Kragujevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: