Salon vina u Kragujevcu

Šesti Salon vina Kragujevac, u organizaciji Vinskog viteškog reda Šumadije i „Wine Expert“ Asocijacije, biće održan u petak, 18. juna, 2021. godine, od 12 do 20 sati, u Kongresnom centru hotela „Kragujevac“ u Kragujevcu.

Izvor: B92

Utorak, 18.05.2021.

09:27

Salon vina u Kragujevcu
Foto: Depositphotos/stokkete

Organizatori su obezbedili i alternativni otvoren prostor atrijuma i letnje bašte hotela kako bi, u zavisnosti od mera za javno okupljanje u vezi sa pandemijom Kovid-19, Salon ove godine bio održan.

Pored redovnog pratećeg programa salona biće organizovana izložba muzejske postavke „Vinska kraljevska Srbija“ u galeriji kuće Đure Jakšića u Kragujevcu, kao i promocija programa Centra za vinski turizam Srbije.

Prema dosadašnjim prijavama interesovanje za učešće na salonu je veliko, preko 90 vinarija i oko 15 proizvođača hrane, prenosi pressek.rs.

Salon vina u Kragujevcu u organizaciji Vinskog viteškog reda Šumadije, je jedna od najprestižnijih vinskih manifestacija u Srbiji koja okuplja kako već afirmisane tako i mlade vinarije iz Srbije i regiona jugoistočne Evrope, profesionalne kupce, kolekcionare, ljubitelje vina kao i sve predstavnike medija. Na salonu su prisutni i proizvođači opreme za vino i enoloških sredstava, proizvođači hrane, pekarskih proizvoda, maslinovog ulja i vode, sireva i suhomesnatih proizvoda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: