Na dobrom putu: Vakcinacija stanovnika pet sela na teritoriji grada Kragujevca

U ambulanti Doma zdravlja u Donjim Grbicama danas su vakcinisani zainteresovani meštani ovog sela, ali i meštani Gornjih Grbica. Proces imunizacije stanovništva u Grbicama obišao je danas Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport.

Izvor: B92

Sreda, 14.04.2021.

14:47

Na dobrom putu: Vakcinacija stanovnika pet sela na teritoriji grada Kragujevca
Foto: Grad Kragujevac

Donje Grbice su jedan od tri vakcinalna punkta, na kojima tokom današnjeg dana ekipe Doma zdravlja posvećeno obavljaju nimalo lak zadatak imunizacije što većeg broja stanovništva na teritoriji grada Kragujevca.Na dobrom smo putu, kazao je ovom prilikom Stevović da dobijemo utakmicu života, jednu od najvažnijih u ovom trenutku.Veoma je važno da imamo što više vakcinisanih i revakcinisanih, kako bi dostigli preko 50% imunizovanog stanovništva grada Kragujevca. Verujem da smo na dobrom putu i da ćemo se možda čak i junu vratiti normalnom životu, onom na kakav smo navikli pre pandemije korona virusa, kazao je Stevović, navodi se na sajtu grada Kragujevca.

Terenske ekipe Doma zdravlja vakcinaciju danas obavljaju i u selima Donje Komarice i Mala Vrbica gde se vakcinišu i meštani Velikog Šenja. Masovnom imunizacijom tokom današnjeg dana u ova tri sela vakcinisano je 127 stanovnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: